Fundering?

Dålig uppdatering, jag vet, men jag har inte riktigt haft tid eller insperation. Men igår kom den tillbaka, då jag fick träffa honom igen efter ca. en veckas tid. Jag har haft så mycket att göra och när jag har kunnat då har han haft saker att göra, men så blir det ju ibland!
Iaf kom jag och tänka på en sak som jag funderat på flera ggr.
När jag kom till honom igår var det hur mysigt som helst, när vi inte setts på så länge var saknaden nästan olidlig! På jobbet satt jag de sista timmarna och bara skakade för att jag ville träffa honom så mkt (är det ens normalt??). Ska ta hela vårt framochtillbakaförhållande någon annan dag.
I alla fall, när vi förflyttade oss in till hans sovrum och fortsatte med det vi påbörjat i rummet bredvid. Passionen var på topp, har man inte setts på så länge, ja då går det som det går ;)
Men så kom han och då hände det som alltid händer. Jag vet inte om detta är normalt men han går liksom in i sin egna värld. Jag har läst att killar kan bli lite avtrubbade men jag blir ändå rädd. I och med att vi har varit så framochtillbaka som vi har så blir jag orolig att minsta lilla grej ska pajja allt. Jag kanske överdriver men det är så. Han är ju fortfarande söt och allt efter men något händer och i någon timme blir han som förändrad, och det gör mig nervös. Vågar inte riktigt hoppas ifall det skulle skita sig!

Aja, nu är det snart Alla Hjärtans Dag, vad ska man göra då? Jag firar inte sånt, gör ni??

Saknad

Saknad är ett konstigt begrepp som jag aldrig riktigt förstått mig på. Hur saknar man någon och varför?
Klart jag saknar vänner när jag inte träffat dem på länge, men den känslan som jag har nu, det är något helt annat och det skrämmer mig! Sist jag såg honom var i måndags, sist vi pratade var på telefon för någon timme sen och imorgon kommer jag få träffa honom. Ändå känns det som om hela kroppen kommer koka om jag inte får träffa honom i dag, är detta normalt? För det gör mig rädd att känna så för en annan person, att någon har de makten över en.


Rakat eller ej?

Har precis haft en diskussion med min kollega om det ska vara rakat eller inte. Jag anser att det inte behöver vara en huga buske, men samtidigt anser jag att varje individ väljer själv hur vidare man vill raka sig eller ej.
Personligen tycker jag det är mycket mer bekvämt rakat, men alla är vi olika!
När man har själva sexet märks det ju inte men det är väl när man ska utföra mer orala övningar som det kan killa lite i näsan^^

Vad tycker du? ;)


Dunkdunkdunk-krash!

Godmorgon!

Igår lyckades vi riva ner en tavla, få en hund att skälla och jag kom 2 ggr, härlig natt med andra ord!
Vi började med förspel och lite annat mys tills alla kläderna var av. Jag red honom i sängen en stund, han liggandes och jag sittandes. Sen satte han sig upp och vi fortsatte ridningen (båda sittandes). Utan att ta ur kuken ställde han sig upp och med mig runt sin midja dunkade han i väggen, det var då tavlan trilla och hunden började skälla, detta är ganska avancerat innan man väl kommit in det då är det riktigt härligt! Vi satte oss på sängen och jag fortsatte rida honom, båda sittande. Därefter bytte vi underlag och jag fortsatte rida med han liggandes på rygg på golvet, allt detta utan att ta ut kuken. Avslutningsvis körde vi hårt bakifrån och somnade gott.

En av de mer avancerade övningarna var när han precis kommit i mig och vi skulle försöka undvika att "läcka" på filten, som låg under oss. Det gick, men det var lite meck med det!

Träning ger orgasm?

Glömde berätta!
Igår på BodyPumpen körde jag stenhårt, gav mig fan på att jag skulle ta lika mycket vikt som jag brukar. Mina ben skakade redigt efter benlåten och när det var dags för armhävningar då kom det sköna!
Jag trodde jag var nära orgasm, en skön känslan som spred sig i hela min kropp. Nästan skönare än orgasm, gud vad skönt om man kunde få orgasm av träning, dubbelt upp skulle jag vilja säga då :D

Back to work

Yes, då var det ny arbetsvecka, nya tag.
Ska bli skönt att bli av med det snart!

Idag ska jag hem till min sjuka vän och käka lite, saknar henne mkt! Därefter drar jag och testar någon ny ställning tror jag, eller om vi kör vår favorit (läs förra inlägget)! Det återstår att se, har dock träningsvärk efter gårdagens träning, i mesta delar av kroppen så det kan bli spännande om det blir avancerat och extrem vighet krävs!

Vad ska ni hitta på idag, kanske pröva mitt gårdagens tips? ;)

Over and out!


RSS 2.0